Over ons

Maaskant Wonen heeft een platte organisatie met korte lijnen. Hierdoor kunnen beslissingen snel worden genomen. Bij de corporatie werken zestien mensen. De dagelijkse leiding is in handen van de directeur-bestuurder. Een raad van toezicht let er formeel op dat het beleid wordt uitgevoerd zoals is vastgesteld. Deze raad, waarin ook vertegenwoordigers namens de huurders zitten, is ook een klankbord voor de directeur.
Naast het bestuur bestaat Maaskant Wonen uit de afdeling Financiën, een secretariaat en de afdeling Woondiensten. Met deze laatste afdeling zult u als huurder het vaakst te maken krijgen.

Snel antwoord op uw vraag

Als u een vraag voor ons heeft, dan kunt u ons tijdens kantooruren bellen. Het telefoonnummer is (046) 420 35 35. U wordt dan doorverbonden met een van onze medewerkers. Een e-mail sturen naar infomaaskantwonennl kan natuurlijk ook. Tevens kunt u terecht aan onze balie tijdens de openingstijden van ons kantoor. Angie Everaers staat u te woord voor algemene zaken. Voor specifieke zaken brengt zij u in contact met de vakspecialisten:

  • Woningtoewijzing, huuropzegging: Claudia Buck
  • Huurbetaling, huurtoeslag, servicekosten: Hannie Horsmans
  • Overlast, groenvoorziening, schoonmaak: Louise Roelofsen
  • Veranderingen die u zelf aan de woning wil aanbrengen (ZAV): Angie Everaers
  • Opzichters: Dave Janssen en Jan Thoonen

Verder zijn aan ons kantoor verbonden: Karel Smitsmans (directeur-bestuurder), Maurice Brouns (secretariaat), Ron van Houten (manager Woondiensten), Thijs Buschmann (teamleider Woondiensten), René Otten en Rachelle Otten (financieel medewerkers), Trudy van de Berg (financieel-administratief medewerkster), Ankie Wolters en Marlies Zimmermann (medewerksters bedrijfsbureau).