Garages en parkeerplaatsen

Maaskant Wonen verhuurt garages en parkeerplaatsen op diverse locaties in de gemeente Stein. Garages en parkeerplaatsen worden bij voorkeur verhuurd aan huurders van Maaskant Wonen. Huurders die in hetzelfde complex woonachtig zijn als waar de garage/parkeerplaats zich bevindt, hebben voorrang op huurders die dat niet zijn. Bij meerdere huurders uit hetzelfde complex wordt er geloot. Parkeerplaatsen zijn uitsluitend bestemd voor het stallen van personenauto's; campers, bedrijfsauto's e.d. zijn niet toegestaan.

Vrijgekomen garages worden op een vaste dag en tijdstip (steeds op maandag om 12 uur) gedurende één week (tot de daaropvolgende maandag om 9 uur) op de site geplaatst. Gegadigden hebben in die week de tijd om te reageren.

Wilt u weten waar nog parkeerplaatsen beschikbaar zijn? Neem dan contact met ons op!

Per 14 november 2017 beschikbaar:

Wij  hebben met ingang 14 november 2017 een garage beschikbaar gelegen aan de Stadhouderslaan 34 te Stein. De huurprijs per maand bedraagt €35,53. 

Reageren kan tot maandag 23 oktober a.s. via infomaaskantwonennl. Gelieve uw persoonsgegevens zoals adres, telefoonnummer en geboortedatum erbij te vermelden.