Huur betalen


Als u een huurcontract afsluit met Maaskant Wonen, krijgt u het recht de woning te bewonen tegenover de plicht van het betalen van de maandelijkse huur. De huur moet elke maand vóór de 1e van de maand betaald zijn aan Maaskant Wonen.

Automatisch betalen

De makkelijkste manier van het betalen van uw huur is via een automatische machtiging. Deze machtiging kunt u tekenen op ons kantoor. Zo wordt uw huur altijd op tijd betaald, of u nu op vakantie bent of ziek bent. Bij wijzigingen van de huur hoeft u dan ook geen actie te ondernemen.

Post van Postex

Maaskant Wonen is continu op zoek naar mogelijkheden om de service naar onze huurders te verbeteren en tegelijkertijd kosten te besparen. Hierbij speelt uiteraard ook het milieu een rol en willen wij graag maatschappelijk verantwoord handelen. Om de correspondentie met onze huurders te verbeteren versturen we de huurnota's via het bedrijf Postex, een dienstverlener die zorgt voor het afdrukken, inpakken en verzenden van post. De ontvanger kan kiezen om de post via de brievenbus of via e-mail te ontvangen. U zult dus post van ons via Postex ontvangen. Deze post ziet er anders uit dan u van ons gewent bent.

Wat biedt Postex?

Als ontvanger van brieven via Postex, kunt u er voor kiezen om de post die wij via Postex versturen voortaan digitaal te ontvangen. Bij de Postex-brieven die u krijgt, treft u een unieke, tijdelijk geldige  code aan. Deze vult u hieronder in of op de website https://www.postex.com/nl/ontvangen/. Nadat u de gewenste voorkeur heeft aangepast en uw e-mail adres heeft ingevoerd en bevestigd, ontvangt u de post die wij via Postex naar u verzenden voortaan digitaal. Ook kunt u de post die u daarna digitaal ontvangt nog 1 jaar lang op die website inzien of downloaden. Op bovengenoemde website is overigens ook meer informatie te vinden over de werking van de Postex postverzending.

Heeft u nog vragen stuur ons dan een e-mail of neem contact op via telefoonnummer 046-4203535.

VEEL GESTELDE VRAGEN