Service-abonnement huurdersonderhoud

Maaskant Wonen zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt wonen. Het onderhoud in en om uw huurwoning is dan ook onze zorg. Toch bent u als huurder verantwoordelijk voor het zogenaamde klein dagelijks onderhoud, zie ook de huurvoorwaarden. Het gaat om kleine herstellingen, bijvoorbeeld het ontstoppen van een afvoer of het repareren van een lekkende kraan.

Onderhouds-ABC

Wij hebben een Onderhouds-ABC opgesteld zodat u weet waar onze verantwoordelijkheid voor onderhoud ophoudt en die van u begint. Herstellingen staan in alfabetische volgorde, zodat u ze makkelijk opzoekt. Zo ziet u in één oogopslag welke reparaties Maaskant Wonen uitvoert en waar u zelf verantwoordelijk voor bent.

Service-abonnement

Maaskant Wonen laat u de optie om het huurdersonderhoud zelf uit te voeren of te laten doen voor uw eigen rekening. Om u van dienst te zijn bij het uitvoeren van kleine herstellingen bieden wij ook een Service-abonnement aan. Voor €6,- per maand voeren wij kleine herstellingen voor u uit. Dit gebeurt snel, vakkundig en zonder extra kosten. In het Onderhouds-ABC ziet u precies om welke werkzaamheden het gaat. In grote lijnen komt het erop neer dat Maaskant Wonen het onderhoud uitvoert aan de buitenkant van de woning en de gemeenschappelijke ruimten. U als huurder bent dan verantwoordelijk voor de onderdelen in de woning die door het gebruik onderhoud nodig hebben.

 

 

VEEL GESTELDE VRAGEN

  • Hoe kan ik een service-abonnement afsluiten?

    Lees eerst de Algemene Voorwaarden, vul vervolgens het aanmeldingsformulier in. Stuur het formulier naar ons op of geef het af op ons kantoor. De abonnementskosten worden dan samen met de huur geïnd.
    Let op: Bij deelname aan het Service-abonnement wordt er eenmalig €35,- instapkosten in rekening gebracht.